Hygge efter en hård tur

At passe og pleje en hest og ride ture på den er en drøm for mange, og heldigvis er der også mange, som kan realisere den. Måske har de selv en hest, eller også har de arbejde på en rideskole eller kan hjælpe på en gård, hvor der er heste. Der er i hvert fald mange muligheder for at komme tæt på hesten i Danmark – der er omkring 170.000 heste i Danmark, og de fleste er hobbydyr eller avlsdyr.

En krævende sport

At ride er en ganske krævende sport, som kræver, at man er i rimelig form og kan holde til strabadserne sammen med hesten. Man skal også kunne tumle et stort dyr, så det kan kræve lidt.

Men når du dyrker en så krævende port, er der også mange gode anledninger til at skabe hygge under arbejdet med hestene og bagefter. For eksempel kan både du og hesten have brug for en lille belønning, og hvad er bedre end en chokolade kiks, som du kan nyde med god samvittighed? Hesten får naturligvis sine egne godbidder, men du kan jo nyde en chokolade kiks fra WASA, som er fremstillet af fuldkorn, uden palmeolie og med den bedste chokolade.

En god chokolade kiks er ét element, som du kan skabe lidt hygge med, eller måske drikker du en dejlig kop kaffe eller et lille glas vin med veninderne, når I er færdige med arbejdet i mark og stald?

Det er vigtigt, når man har en krævende hobby som at passe og pleje heste, at man også sørger for at nyde stunderne både med hesten og bagefter.