Kan du leve af din hesteinteresse?

Mange mennesker har en dyb og oprigtig interesse for heste. I årtusinder har mennesket og hesten fulgtes ad, og hvor hesten tidligere alene var et nyttedyr, er den i dag i højere grad et dyr, der opfylder andre behov hos mennesker. Vi elsker at ride, deltage i konkurrencer og dyrke hesten som en god kammerat. For nogle er hesten også terapi, hvad enten der er en fysisk baggrund, eller hesten indgår i mentale træningsprogrammer.

Er du selv en passioneret rytter og elsker at omgås heste, kan du overveje at gøre det til en levevej. Ikke nødvendigvis som berider eller jockey, men som en person, der servicerer andre hesteejere med at få passet og plejet deres hest. Heste skal skos, de skal sundhedstjekkes og tages vare på, når ejerne er væk. Du kan lære mange af disse ting og få en forretning ud af at arbejde med dit yndlingsdyr, hesten.

For at komme rundt til dine kunder skal du bruge en varebil. Den skal være komfortabel og funktionelt indrettet. Hos bilindretningsfirmaet Work System kan du få råd og vejledning i, hvordan du bedst indretter din bil, så du kan komme rundt til dine hestekunder med det, du skal bruge, på en sikker og effektiv måde. Hos Work System kan du få indrettet bilen, så den både er praktisk i forhold til dit formål med den, sikker og rationel.

Der er i dag ikke så mange heste i Danmark, som der var tidligere. I dag findes der omkring 170.000 heste i Danmark, men til forskel fra tidligere så er de fleste heste i Danmark i dag højt skattede hobbydyr, som ejerne vil gøre alt for. Du har derfor gode muligheder for at bygge en forretning op, hvor du tager rundt og hjælper med at pleje hestene, så de yder deres bedste som ridedyr. Du skal naturligvis ikke gå dyrlægen i bedene, men løse mere generelle opgaver.